Винена вечеря април

Винена вечеря април

Вкусно и екзотично във Вакуум

Ресторант Вакуум Ви кани на тристепенна дегустационна вечеря с екзотични вкусове. Шеф Коко добави екзотични нотки към традиционни продукти  и ги приготви с финеса на френската кухня и техники на готвене. Заповядайте и се насладете на нашето екзотично меню заедно с прекрасните френски вина от Мулен.

      1. Гато от киноa  със скариди, миди сен-жак и зеленчуци, мус от хрян, сабле с пармезан и желе от грейпфрут
        • Розе Les 3 Terroirs Fabre / 35% Cinsault, 15% Syrah, 50% Grenache/ Famille Fabre en Provence, Франция
      2. Патешко магре „су вид“, картофи конфи „су вид“, домати с ванилия, сабайон с маракуя, патешко жу
        • Червено вино Carignan Cayrol Lafage / 100% Carignan / Domaine  Lafage, Франция
      3. Крем с бял шоколад и лайм в шоколадова бисквита, шоколад със сечуански пипер, какаов сос и бадеми
        • Червено вино Brut de Cuve/ 55% Merlot, 30% Grenache, 15% Cabernet Sauvignon/ Домейн Аржол, Франция

 

Дата: 19.04.2018

Резервация до: 18.04.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 54 лв. на човек

Винена вечеря юни

Винена вечеря юни

Свежи аспержи и патешки глезотии във Вакуум

Ресторант Вакуум Ви кани на тристепенна дегустационна вечеря посветена на нетрадиционното представяне на патешкото. Шеф Коко ще ни поглези с предястие от свежи аспержи и аншоа, глазирани патешки гърди и екзотичен десерт с фоа гра. Заповядайте и се насладете на нашето меню заедно с прекрасните френски вина от Мулен.

      1. Маринована тиквичка с крем от аншоа, маслини, пъдпъдъче яйце, аспержи, еспума от аспержи
        • Бяло вино Coté Floral Lafage / Muscat petits grains, Viognier / Domaine Lafage, Франция
      2. Лакирани патешки гърди  „су вид“ с 5 подправки, прясна паста талиателе, гъби пачи крак  „су вид“
        • Розе Serpolet – Fabre en Provence / 46%Grenache ,29% Cinsault, 25% Syrah/ Famille Fabre en Provence, Франция
      3. Лакиран гъши дроб, крем от ориз с кокос, целувка с лимон, лимон конфи
        • Пенливо бяло вино On The ROCKS / 100% Mauzac/ Домейн Sieur d’Arques, Франция

 

Дата: 14.06.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 54 лв. на човек

Винена вечеря март 2

Винена вечеря март 2

Вкусно и екзотично във Вакуум

Ресторант Вакуум Ви кани на тристепенна дегустационна вечеря с екзотични вкусове. Шеф Коко добави екзотични нотки към традиционни продукти  и ги приготви с финеса на френската кухня и техники на готвене. Заповядайте и се насладете на нашето екзотично меню заедно с прекрасните френски вина от Мулен.

      1. Гато от киноa  със скариди, миди сен-жак и зеленчуци, мус от хрян, сабле с пармезан и желе от грейпфрут
        • Розе Les 3 Terroirs Fabre / 35% Cinsault, 15% Syrah, 50% Grenache/ Famille Fabre en Provence, Франция
      2. Патешко магре „су вид“, картофи конфи „су вид“, домати с ванилия, сабайон с маракуя, патешко жу
        • Червено вино Carignan Cayrol Lafage / 100% Carignan / Domaine  Lafage, Франция
      3. Крем с бял шоколад и лайм в шоколадова бисквита, шоколад със сечуански пипер, какаов сос и бадеми
        • Червено вино Brut de Cuve/ 55% Merlot, 30% Grenache, 15% Cabernet Sauvignon/ Домейн Аржол, Франция

 

Дата: 29.03.2018

Резервация до: 28.03.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 54 лв. на човек

8ми март във Вакуум

8ми март във Вакуум

8ми март във Вакуум

По случай международния ден на жената Ви каним на вечеря с тристепенно меню, приготвено с финес и любов за всички дами. Заповядайте!

      1. Рилет от заешко с горчица и сметана, лешници, целина, селъри и домат конфи
      2. Пуешко филе „су вид“, сос Mалтез с кокос, домат конкасе с ванилия и див ориз
      3. Поширана круша „су вид“ с ром, шоколадов сос, какаов крокан
      4. Чаша вино (бяло, червено или розе), минерална вода „Банкя“ 330мл.

 

Дата: 08.03.2018

Резервация до: 07.03.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 39 лв. на човек

Винена вечеря март

Винена вечеря март

Каубой меню с изискан френски привкус

Ресторант Вакуум Ви кани на тристепенна дегустационна вечеря в каубой стил. Шеф Коко пресъздаде традиционните за дивия запад продукти с финеса на френската кухня и техники на готвене. Заповядайте и се насладете на нашето каубой меню заедно с прекрасните френски вина от Мулен.

      1. Микс от салати с печено цвекло и пъпеш, кедрови ядки и слайсове говеждо карпачо Блек Ангъс
        • Розе Serpolet / 46%Grenache ,29% Cinsault, 25% Syrah/ Famille Fabre en Provence, Франция
      2. Телешки медальон „су вид“, пържено яйце, печени картофи, мармалад от чушка и лук, салца криола
        • Червено вино Cuvee Aubin / 50 % Гренаш, 25 % Сира, 25 % Каринян / Chateau Massamier La Mignarde, Франция
      3. Кейк с тиква, шоколад, кардамон и кули от тиква с дулсе де лече
        • Креман Лиму Premiere Bulle Premium / 70% Chardonnay; 20% Chenin Blanc; 10% Mauzac / Sieur d’Arques, Франция

 

Дата: 01.03.2018

Резервация до: 28.02.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 53 лв. на човек

Свети Валентин

Свети Валентин

Любовна треска във Вакуум

В романтичния ден на любовта ресторант Вакуум Ви предлага петстепенна дегустационна вечеря, посветена на любовта към храната, виното и обичаните хора. Предлагаме Ви меню, съчетало в себе си продукти, представени по нетрадиционен начин и комбинирани майсторски от шеф Коко. Заповядайте и се насладете на романтичното ни меню заедно с любимия човек.

      1. Карамелизирани чери домати със сусам и сирене чедър
      2. Пъстра салата с маринована сьомга в цвекло, леща белуга, авокадо, чери домати, рукола, ементал и сусам
      3. Роял от гъши дроб, зелена ябълка и еспума от анасон
      4. Свинско бонфиле  „су вид“, картоф конфи, пюре от печен карфиол с бадеми и кафе, муселин от ряпа Дайкон, вариация от морков
      5. Крем с бял шоколад и лайм в шоколадова бисквита, шоколад със сечуански пипер и какаов сос и бадеми
      6. Чаша вино – червено, бяло или розе
      7. Минерална вода Банкя 330мл.

 

Дата: 14.02.2018

Резервация до: 12.02.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 54 лв. на човек

Винена вечеря януари

Зимна свежест със сьомга във Вакуум

В студения зимен януари ресторант Вакуум Ви предлага една свежа тристепенна дегустационна вечеря, посветена на различните превъплъщения на любимата ни сьомга. Предлагаме Ви меню, съчетало в себе си продукти, представени по нетрадиционен начин и комбинирани майсторски от шеф Коко. Заповядайте и се насладете на свежото ни зимно меню заедно с прекрасните френски вина от Мулен.

      1. Предястие с пушена сьомга върху сабле с пармезан, мус от козе сирене със зелена ябълка, репички, сиболет и еспума от зелена ябълка
        • Розе: Кот дю Рон Розе / Сенсо, Мурведр / Шато Жигонян, AOP Кот дю Рон, Франция
      2. Сьомга „су вид“ с кориандър и лимон, мини сепия „су вид“, домат конфи, картоф конфи и сос със смачкан трюфел
        • Червено вино: Мирафльор Руж / Сира, Гренаш / Домайн Лафаж, IGP Кот Каталан, Франция
      3. Поширана круша „су вид“ с подправки, шоколад със сечуански пипер, какаов крокан и цитрусов сос
        • Червено вино: Каринян Лафаж / 100% Каринян, стари лозя / Домайн Лафаж, IGP Кот Каталан, Франция

 

Дата: 31.01.2018

Резервация до: 30.01.2018

Телефон за резервация: 088 22 11 505

e-mail: events@vacuum.bg

Цена: 57 лв. на човек

Нова година 2018

Нова година 2018

Посрещнете новата 2018 с нас във Вакуум с ястията на Шеф Коко

В навечерието на Новогодишните празници ресторант Вакуум има удоволствието да Ви покани на дегустационна вечеря с пет степенно меню, посветена на зимните изискани вкусове. Предлагаме Ви едно изключително меню, съчетало в себе си класическите френски продукти и техники, комбинирани майсторски от шеф Коко. Заповядайте и се насладете на Новогодишното ни петстепенно разширено меню.

  1. Предястие с маслини, едамаме, бадеми, лешници, шантили от камамбер
  2. Сотирани миди Сен Жак, еспума от бурбонска ванилия
  3. Терин с три вида месо, гъши дроб, лешници и стафиди, чатни от горски плодове
  4. Плумас иберико от иберийски прасета „су вид“, картоф конфи, пюре от печен карфиол с бадеми и кафе, муселин от ряпа Дайкон, вариация от морков
    *Прекрасно парче месо от вратната част, от легендарните иберийски прасета. Стекът Plumas е за тези, които ценят сочното и богато на вкус свинско месо. Наречен е така заради формата на перо (исп. pluma). Иберийските прасета са отгледани на безглутенов режим, хранят се основно с жълади
  5. Шоколадово парфе, какаов крокан с ядки и цитрусов кремМенюто включва още:
    Баница с късмети
    Плодове
    ХлябВключени напитки
    Безалкохолно 2 бр.
    Вода – комплимент от ресторанта
    Концентрат 50 мл.
    Френско вино 2 чаши (400 мл.) по избор – бяло, червено, розе
    Шампанско 1 чашаДата: 31.12.2017
    Резервация до: 30.12.2017
    Телефон за резервация: 088 22 11 505
    e-mail: events@vacuum.bg
    Цена: 138 лв. на човек / 90 лв. за деца до 12год.
    *Кувертът за деца не включва алкохол и е с намален грамаж.